logo
 
Location: ..Diensten/Webhosting
Navigatie
point Home
point CyberWebHosting
point Netwerk
point Servers
point Voorwaarden

Diensten
point
point Personal
point Professional
point Design
point Domein Registratie

Support
point Contact
point FAQ
point Forum
point Links
point Downloads

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid css

Get fox

Web Hosting

Uw website moet voor altijd voor iedereen bereikbaar zijn. Daarom staan websites op speciale computers, servers genaamd, in een datacenter met speciale verbindingen. Webhosting is dus het plaatsen van uw website op het internet, makkelijk gezegd.

Uw website komt te staan op een snelle servers in het datacenter Schuberg Philis vlak bij Amsterdam (Schiphol Rijk). Omdat uw website op een server in Amsterdam staat in plaats van op een server ergens in de Verenigde Staten, iets wat veel gebeurd, is deze merkbaar sneller dan bij andere webhosting providers in dezelfde prijsklasse.

U kunt bij ons ook goedkoop domeinnamen registreren. Uw website is dan bereikbaar op het door u gekozen adres (bijvoorbeeld www.uwnaam.nl). Meer informatie over domeinnamen vindt u hier.

Verder beschikken al onze pakketten over de standaarden, zoals PHP, MySQL en CGI ondersteuning. Natuurlijk zit er ook een controle paneel bij, zodat u uw website tot op de puntjes toe kunt configureren zoals u dat wilt. Het controle paneel dat wij gebruiken is DirectAdmin. DirectAdmin werkt op een makkelijke, intu´tieve manier, en u kunt er toch alles mee instellen! Dit controle paneel is dus geschikt voor zowel de erg ervaren als de volledig onervaren gebruiker. Gebruikersvriendelijker kan niet!


Hosting Pakketten

We hebben verschillende pakketten voor de verschillende soorten gebruikers

Van standaard gebruiker die alleen een website willen hebben om bijvoorbeeld hun favoriete hobby kenbaar te maken op internet. Tot de grote gebruiker die veel ruimte nodig heeft omdat hij/zij een website heeft met veel bezoekers en een groot aantal bestanden. Die vaak door deze bezoekers opgevraagd worden. Dit word ook wel traffic of dataverkeer genoemd.

Standaard is het dataverkeer in onze pakketten 10x de webruimte in theorie houd dit in dat uw website 10x gedownload kan worden 10 bezoekers dus. In de praktijk gaat dit niet op omdat een bezoeker bijna nooit uw gehele site download maar alleen stukje bekijkt. Daarnaast blijkt het ook vaak dat een persoon veel ongebruikte bestanden op zijn/haar website heeft staan. Deze bestanden nemen wel ruimte in van uw account maar zullen bijna nooit worden opgevraagd. Over het algemeen heeft u aan het bij geleverde dataverkeer ruim voldoende.

Kijkt u op de volgende pagina's voor de door ons geleverde pakketten.