logo
 
Location: ..Main/CyberWebHosting
Navigatie
point Home
point
point Netwerk
point Servers
point Voorwaarden

Diensten
point Webhosting
point Personal
point Professional
point Design
point Domein Registratie

Support
point Contact
point FAQ
point Forum
point Links
point Downloads

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid css

Get fox

CyberWebHosting
 • 1999
  De huidige eigenaar van CyberWebHosting startte begin 1999, toen hij zelf nog werkzaam was bij een computer detailhandel te Groningen, met het creŽren van webpagina's. Deze werden op internet geplaatst met behulp van zogenaamde freehosters. Dit alles deed hij onder de naam Cyberworlds.
 • 2002
  Webdesign en -hosting slaan aan, en nu hij nu ook voor vrienden familie en kennis web activiteiten ging regelen werd het gebruik van freehosters steeds minder aantrekkelijk. Dit mede door de gratis toegevoegde reclame/sponsoring aan een website door de freehoster. Om hier van af te zijn is hij begonnen met hosting aan huis op een linux server die gekoppeld werd met zijn eigen kabel internet verbinding.
 • 2004
  Helaas werd dit teveel voor zijn internet verbinding. Voor extra snelheid en betere bereikbaarheid besloot hij om bij enkele hosters in 2004 verschillende webpakketten aan te schaffen. Dit zorgde al snel voor chaotische omstandigheden. Dus moest er weer gezocht gaan worden naar een totaal oplossing.
 • 2005
  De oplossing is gevonden, zelf gaan hosten op specifieke hardware die verbonden zijn met daarvoor geselecteerde speciale super snelle lijnen. Meer hierover op de Netwerk en Server pagina.

  Deze oplossing verdient een nieuwe naam.
  CyberWebHosting