logo
 
Location: ..Main/Netwerk
Navigatie
point Home
point CyberWebHosting
point
point Servers
point Voorwaarden

Diensten
point Webhosting
point Personal
point Professional
point Design
point Domein Registratie

Support
point Contact
point FAQ
point Forum
point Links
point Downloads

Valid HTML 4.01 Transitional

Valid css

Get fox

Netwerk

Om u de hoogste snelheid, kwaliteit en uptime te geven, hosten wij uw website op zeer betrouwbare servers, die in het Leaseweb netwerk staan. Het Leaseweb netwerk is aangesloten op 4 onafhankelijke internationale carriers, en heeft een directe verbinding met de AMS-IX. Zeer geavanceerde apparatuur zorgt altijd voor de snelst mogelijke internet verbinding. Mocht 1 van deze 5 verbindingen uitvallen, dan blijft het netwerk probleemloos doordraaien.

We zijn op dit moment aangesloten op de volgende verbindingen

  • AMS-IX 10 Gbps.
  • Interoute 1 Gbps.
  • Abovenet 5 x 1 Gbps.
  • TeleGlobe 2 x 1 Gbps.
  • TeliaSonera 2 x 1 Gbps.

Indien u de snelheid van ons netwerk wil testen, kan dat. Hieronder vindt u een aantal testbestanden van diverse groottes. Door deze te downloaden kunt u de snelheid van ons netwerk testen.

In deze bestanden staat geen bruikbare informatie, deze zijn puur om de snelheid te testen.


Servers

De servers, dat is zo ongeveer het belangrijkste waar het om draait in de webhostingwereld. Daarom word er voor gezorgd dat deze altijd in optimale conditie zijn, zodat ze uw website supersnel weergeven. Verder zijn de servers zeer betrouwbaar, omdat ze opgebouwd zijn uit A-merk hardware componenten.

Hierover leest u meer onder de link Servers


Datacenter

schubergDe servers waarop uw website word geplaatst, moeten zelf natuurlijk ook ergens staan. Deze servers zijn geplaatst in het Schuberg Philis datacenter te Schiphol-Rijk. Dit datacenter behoort tot de besten van Europa en is speciaal ontworpen om een optimale omgeving voor computerapparatuur te creŰren.

Het Schuberg Philis datacenter wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt door beveiligingspersoneel. Daarnaast registreert een CCTV camerasysteem met meer dan 140 camera's alle bewegingen in en rond het gebouw. Uitsluitend geauthoriseerde personen die zijn aangemeld en zich kunnen legitimeren krijgen toegang tot het gebouw. Toegang tot de verschillende ruimten wordt geregeld door een systeem met toegangsbadges

hitecHet datacenter is via een redundante aansluiting, met een totale capaciteit van 6 MegaWatt, gekoppeld aan het stroomnet. Om te alle tijde een probleemloze stroomvoorziening te kunnen garanderen zijn 4 Hitec Diesel UPS systemen ge´nstalleerd. Deze systemen zorgen met behulp van een 16 cylinder Mitshubishi dieselmotor voor een ononderbroken stroomvoorziening. Dankzij een ondergrondse dieseltank met een inhoud van 30.000 liter kan het datacenter 3 dagen ongestoord blijven functioneren in het geval van een stroomstoring.

Het datacenter is voorzien van 6 Liebert- Hirros Super Chillers die gekoeld water leveren aan de Airconditioning Units (ACUs) in de dataruimten. Het aantal ACU's in de dataruimten is ongeveer het drievoudige van hetgeen noodzakelijk is om de ruimten te koelen. De tempratuur wordt op een constante 20 ░Celsius gehouden.

argoniteIn het gebouw wordt de lucht constant gescand door een VESDA (Very Early Smoke Detection Alarm) systeem waarmee branden in een zeer vroeg stadium gedetecteerd worden. Daarnaast zijn alle dataruimten uitgerust met een een Argonite gasblussingssysteem. Argonite dooft het vuur binnen 30 tot 45 seconden door het onttrekken van alle zuurstof aan de atmosfeer, en is onschadelijk voor computerapparatuur.